Zapraszamy do obejrzenia filmu o Hotelu Cykada!

Oglądaj

180 zł / osobę

Zupa (1 do wyboru):

  • Rosół z domowym makaronem
  • Grzybowa na żytnim zakwasie z lubczykiem i kluseczkami
  • Krem porowy z kurczakiem i groszkiem ptysiowym
  • Krem brokułowy z migdałami

Danie główne (5 do wyboru):

  • Pieczony łosoś z nutą włoskich smaków
  • Dorsz islandzki otulony w jajku w julienach warzywnych w śmietanie
  • Roladka z soli z musem drobiowo – warzywnym na sosie kaparowym
  • Marynowana szynka z sarny z podgrzybkami duszonymi w śmietanie
  • Pierś z gęsi w winnym sosie
  • Pieczone udko z kaczki w śliwkowym sosie
  • Zraz wołowy po staropolsku
  • Kotlet de volaille
  • Grillowana pierś nadziewana szpinakiem i serem
  • Filet drobiowy w migdałach w owocowej potrawce
  • Peklowana polędwiczka wieprzowa nadziewana serem pleśniowym
  • Zraziki z polędwiczki wieprzowej faszerowane kurkami w sosie własnym
  • Rumiany kotlet schabowy z pieczarką na maśle
  • Schab po hawajsku
  • Kotlet Vicciani

Dodatki:

  • Ziemniaki, frytki, talarki, kulki ziemniaczane, kluski śląskie, kopytka, ryż bukiet surówek, mizeria, warzywa gotowane, marchew z groszkiem, kalafior z bułką tartą, buraczki zasmażane, kapusta zasmażana biała lub czerwona

Deser:

  • Kawa, herbata, ciasto (szwedzki stół)

Zakąski zimne (8 do wyboru):

  • Łosoś po kapitańsku
  • Sandacz w salsie słodko – kwaśnej
  • Rolada z karpia po żydowsku
  • Lakierowana krewetka królewska na postumencie z sandacza
  • Roladka z soli z suszonym pomidorem otulona boczkiem
  • Pstrąg wędzony
  • Pstrąg w galarecie
  • Śledź po staropolsku, w śmietanie lub po piracku
  • Rolada z boczku po prowansalsku
  • Kieszeń ze schabu z żółtym serem
  • Rolada z polędwiczki z staropolskim farszem w galarecie
  • Kurczak faszerowany
  • Rolada z kaczki z suszonymi owocami
  • Rolada ze schabu z borowikami
  • Peklowany schab pieczony szpikowany morelą
  • Galantyna z kurczaka
  • Pieczeń z karkówki nadziewana śliwką
  • Szyneczka Almette w galarecie
  • Roladki drobiowe na sosie węgierskim
  • Tatar z polędwicy wołowej
  • Vol-au-vent w trzech kolorach
  • Mini tortilla z grillowanym kurczakiem
  • Deska wiejskich przysmaków
  • Galaretka drobiowa

Sałatki (3 do wyboru):

  • Królewska sałatka z mandarynką i bakaliami
  • Wiosenna sałatka z owocami morza
  • Sałatka z grillowanym łososiem i buraczkami
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Tortellini z szynką i fetą
  • Mozzarella z melonem na trio sałat podana
  • Sałatka tortellini z serem feta
  • Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem
  • Sałatka francuska z serem Dor-blu
  • Sałatka meksykańska
  • Sałatka grecka

Ciepłe prząkąski:

Trzy dania do wyboru:

  • Pstrąg z rusztu z migdałami i pure ziemniaczanymi
  • Sznycel wołowy z papryką, cebulą i serem z pieczonym ziemniakiem w mundurku
  • Drób po bawarsku z ziemniakami opiekanymi z ziołami
  • Szaszłyk drobiowo - wieprzowy na pikantnym czerwonym ryżu
  • Kotlet Cordon blue w złocistej panierce z rosti cebulowymi
  • Zawijak drobiowy z borowikami, boczkiem i serem z talarkami
  • Polędwiczka po myśliwsku z kulkami ziemniaczanymi
  • Pieczeń ze schabu w sosie leśnym z kluskami śląskimi
  • Kaczka faszerowana z kapustą modrą
  • Golonka duszona w piwie z kapustą zasmażaną

Jedno danie do wyboru:

  • Strogonow
  • Flaki wołowe
  • Żurek staropolski z białą kiełbasą i jajkiem
  • Zupa estragonowa z kawałkami wołowiny
  • Barszcz z pasztecikiem
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij