Zapraszamy do obejrzenia filmu o Hotelu Cykada!
Oglądaj

145 zł / osobę

Zupa:

  • Rosół z domowym makaronem
  • Krem porowy z kurczakiem i groszkiem ptysiowym
  • Krem brokułowy z migdałami

Danie główne (5 do wyboru):

  • Roladka z soli z musem drobiowo - warzywnym na sosie kaparowym
  • Pieczony pstrąg w sosie warzywnym
  • Zraz wołowy po staropolsku
  • Kaczka faszerowana z suszonymi owocami
  • Kieszeń drobiowa z borowikami
  • Roladka drobiowa z suszonym pomidorem otulona bekonem
  • Grillowana pierś nadziewana szpinakiem i serem
  • Zraziki drobiowe w białym sosie
  • Udko faszerowane
  • Kotlet de volaille
  • Schab po hawajsku
  • Rumiany kotlet schabowy z pieczarką na maśle
  • Schab po kijowsku z kapustą i grzybami
  • Pikantne żeberko z miodowym aromatem

Dodatki (5 do wyboru):

  • Ziemniaki, frytki, talarki, kulki ziemniaczane, kluski śląskie, kopytka, ryż, bukiet surówek, mizeria, warzywa gotowane, marchew z groszkiem, kalafior z bułką tartą, buraczki zasmażane, kapusta zasmażana biała lub czerwona

Deser:

  • Kawa, herbata, ciasto (szwedzki stół)

Zakąski zimne (8 do wyboru):

  • Łosoś wędzony
  • Pstrąg wędzony
  • Pstrąg w galarecie
  • Roladka z soli z boczkiem
  • Rolada z karpia po żydowsku
  • Ryba po grecku lub po węgiersku
  • Śledź po staropolsku, w śmietanie lub piracki
  • Pieczeń ze schabu faszerowana boczkiem
  • Pasztet domowy z chrzanem i żurawiną
  • Roladka drobiowa z warzywami
  • Rolada z polędwiczki ze staropolskim farszem w galarecie
  • Kurczak faszerowany
  • Rolada z boczku ze szpinakiem
  • Rolada z kaczki z suszonymi owocami
  • Vol-au-vent faszerowane w trzech kolorach
  • Deska wiejskich przysmaków
  • Tatar wołowy
  • Szyneczka Almette w galarecie
  • Filet drobiowy w sosie węgierskim
  • Mini tortilla z grillowanym kurczakiem
  • Galaretka drobiowa
  • Pieczone kotleciki w zalewie octowej

Sałatki (2 do wyboru):

  • Sałatka z tuńczyka na ryżu
  • Mozzarella z melonem na trio sałat podana
  • Sałatka francuska z serem Dor-blue
  • Sałatka królewska z mandarynką
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Sałatka tortellini z serem feta
  • Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka meksykańska
  • Sałatka grecka

Ciepłe prząkąski:

Jedno danie do wyboru:

  • Dorsz islandzki w cieście w pomidorowym sosie z kluseczkami gnocchi
  • Sznycel wołowy zapiekany z papryką, cebulą i serem z sałatką wiosenną
  • Szaszłyk drobiowy na pikantnym czerwonym ryżu
  • Zawijak drobiowy z borowikami, boczkiem i serem z talarkami
  • Zraziki z polędwiczki wieprzowej faszerowane kurkami z pure ziemn.
  • Polędwiczka wieprzowa nadziewana fetą i suszonymi pomidorami z kulkami ziemn.
  • Rolada ze schabu w sosie grzybowym na kaszy gryczanej

Jedno danie do wyboru

  • Ryba w węgierskim sosie
  • Roladka z kurczaka na potrawce warzywnej z pomidorami
  • Polędwiczka po myśliwsku
  • Karkówka duszona w kapuście na krótko
  • Golonka duszona w piwie z kapustą zasmażaną

Jedno danie do wyboru:

  • Flaki wołowe
  • Żurek staropolski z białą kiełbasą jajkiem
  • Zupa gulaszowa
  • Barszcz z pasztecikiem
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij